Цэс

Холбоо барих

Судалгааны эмхэтгэл - боть 44

ГАРЧИГ

I БҮЛЭГ. ЭДИЙН ЗАСАГ

1.1

Засгийн газрын өрийг өнөөгийн үнэ цэн, эсхүл нэрлэсэн үнэ цэнээр илэрхийлэх дэлхийн улс орнуудын жишиг (СТ-23/403)

 

 

Ц.Норовдондог (Ph.D.), Р.Нургүл

 

1.2

Төсвийн тогтвортой байдлыг хангах, төсвийн сахилга бат, хяналт хариуцлагын тогтолцоог сайжруулах механизм: бусад орнуудын туршлага (СТ-23/404)

 

 

Ц.Норовдондог (Ph.D.), Д.Халиун

 

1.3

Засгийн газрын төсвийн гадуурх сангуудын үйл ажиллагаа: бусад орнуудын туршлага (СТ-23/209)

 

 

Ц.Норовдондог (Ph.D.), Р.Нургүл, Э.Дашзэгвэ, И.Жаргалзаяабямба,

Д.Жигваагүнсэл, Р.Оргилмаа, О.Билгүүтэй, С.Золжаргал

 

1.4

Засгийн газрын тусгай сангийн талаарх мэдээлэл, лавлагаа (СТ-23/411)

 

 

Ц.Норовдондог (Ph.D.), Д.Аюуш

 

1.5

Засгийн газрын төсвийн гадуурх (тусгай) сангуудын үйл ажиллагааны талаарх гадаадын зарим орны туршлага: эрүүл мэнд, боловсрол, харилцаа холбоо, байгаль орчны чиглэлийн сангууд (CТ-23/212)

 

 

Ц.Норовдондог (Ph.D.), Э.Дашзэгвэ, Р.Нургүл,

Ц.Ариунаа, С.Золжаргал

 

 

 

 

II БҮЛЭГ. НИЙГЭМ

2.1

Цахим орчин дахь мэдээллийн агуулгын шүүлтүүрийн талаарх гадаадын зарим орны туршлага (СТ-23/201)

 

 

Ц.Норовдондог (Ph.D.), О.Билгүүтэй, Б.Батцэцэг,

С.Золжаргал, Э.Дашзэгвэ, Б.Баянмөнх

 

2.2

Нийгмийн зөвшилцлийн үндэсний тогтолцоо ба эрх зүйн орчин: Монгол Улс болон гадаадын зарим орны туршлага (СТ-23/202)

 

 

Ц.Норовдондог (Ph.D.), Э.Дашзэгвэ, Д.Аюуш, О.Нарантуяа,

Б.Батцэцэг, Д.Жигваагүнсэл, Р.Оргилмаа

 

2.3

Бага насны хүүхдэд зориулсан чихрийн агууламжтай хүнсний бүтээгдэхүүний шошгын стандарт: олон улсын туршлага, зөвлөмж (СТ-23/205)

 

 

Ц.Норовдондог (Ph.D.), О.Нарантуяа, Б.Батцэцэг,

Э.Дашзэгвэ, Д.Жигваагүнсэл, Р.Оргилмаа

 

2.4

Нийтийн ариун цэврийн байгууламжийн эрх зүйн зохицуулалт, тавигдах шаардлага: олон улсын зөвлөмж ба гадаадын зарим орны туршлага (СТ-23/211)

 

 

Ц.Норовдондог (Ph.D.), Г.Алтан-Оч (Ph.D.), Д.Аюуш, О.Нарантуяа,

Ц.Ариунаа, Б.Батцэцэг, Э.Дашзэгвэ, С.Золжаргал

 

Нэр Файл
Хавсралт файл Файл татах
Хуваалцах:

Холбоотой мэдээлэл